Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Είδατε το άρθρο 19 του σχεδίου νόμου που κατέθεσε ο Γερουλάνος στην Βουλή?

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

"...Οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι υποχρεωτικές γιά τις αθλητικές ομοσπονδίες και τις διοργανώτριες αρχές ως πρός την συμμετοχή οποασδήποτε Α.Α.Ε.* ή Τ.Α.Α. σε αθλητική διοργάνωση. Σε περίπτωση παραβίασης των αποφάσεων της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, επιβάλλεται από τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού στην υπαίτια αθλητική ομοσπονδία ή διοργανώτρια αρχή, Α.Α.Ε. ή Τ.Α.Α. , πρόστιμο ποσού από εκατό (100.000) χιλιάδες ευρώ έως ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ. Για την αίτηση αναστολής εκτέλεσης κατά της σχετικής πράξης απαιτείται , επί ποινή απαραδέκτου η προγούμενη καταβολή του είκοσι πέντε (25%) του προστίμου που έχει επιβληθεί"

* Αθλητική Ανώνυμη Εταιρεία

Τα γνωρίζει και τα δέχεται η FIFA και η UEFA?

Αναγνώστης


Διαβάστε περισσότερα http://www.volosfans.com/2011/12/blog-post_8684.html#ixzz1hqFcvXRN

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Nα βάλει τέλος στην όποια παρέμβαση της Πολιτείας στο ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει η FIFA μετά από τις σκανδαλώδεις αποφάσεις υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.
Μάλιστα όπως η sportday αποκάλυψε η FIFA έστειλε κατεπείγον έγγραφο στην EΠΟ με το οποίο απειλεί τις ελληνικές ομάδες με αποκλεισμό,λόγω της παρέμβασης της ΕΕΑ στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου!

Το πόρισμα της FIFA καταλήγει στα εξής:
«Η Ε.Ε.Α. είναι τελικός υπεύθυνος για την έγκριση πιστοποιητικών συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα και έχει την τελική απόφαση για το ποιες ομάδες δικαιούνται συμμετοχή στη συγκεκριμένη Λίγκα. Επίσης, φαίνεται ότι η συγκεκριμένη επιτροπή δύναται να υπερκεράσει αποφάσεις, ληφθείσες από την Ομοσπονδία, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου διαμαρτύρεται ότι είχε εγκριθεί η συμμετοχή του από την ΕΠΟ στη Λίγκα πριν η Ε.Ε.Α. αποφασίσει το αντίθετο. Αυτές οι διαδικασίες σημαίνουν ότι ένα κυβερνητικό όργανο μπορεί να παρεμβαίνει σε θέματα που θα έπρεπε να είναι στην αποκλειστική υπευθυνότητα της ΕΠΟ. Αυτό μπορεί να εκληφθεί ως κυβερνητικός παρεμβατισμός στα εσωτερικά θέματα της Ομοσπονδίας, κάτι που απαγορεύεται από το καταστατικό της FIFA», ανέφερε μεταξύ άλλων η επιστολή του αναπληρωτή γενικού γραμματέα της FIFA, Μάρκους Κάτνερ. 

Από την πλευρά του, ο κ. Πιλάβιος απάντησε: «Δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες διαδικασίες πρέπει να επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, που μπορεί να είναι χρονοβόρος, και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την πρόσφατη αλλαγή κυβέρνησης στην Ελλάδα, επιτρέψτε μου ευγενικά να ζητήσω έναν μήνα παράτασης, ώστε να σας παραδώσω ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης σχετικά με τον στόχο, ο οποίος επακριβώς αναφέρεται στο γράμμα σας. Περιμένω τη θετική σας απάντηση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην UEFA είναι ενήμεροι για τη συγκεκριμένα ιστορία.


Διαβάστε περισσότερα http://www.volosfans.com/2011/12/fifa.html#ixzz1hGawzB34

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Θετική ήταν η απόφαση της Ε.Π.Ο., στο αίτημα του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937", ώστε να απαντήσει η Ομοσπονδία, με ποιό τρόπο και με νόμιμες διαδικασίες, θα αξιοποιηθούν και δεν θα μείνουν ανενεργοί οι ποδοσφαιριστές των ομάδων κάτω των 20 και κάτω των 17 ετών, χωρίς να βλαφθεί ή να ζημιωθεί ο Ολυμπιακός Βόλου. 
Σύμφωνα λοιπόν με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., επιτρέπεται στους αθλητές που εγγράφηκαν από άλλα σωματεία το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Β., να μετακινηθούν εκ νέου, για την ίδια αγωνιστική περίοδο και μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι (2012). Μετά τη λήξη της τρέχουσας περιόδου (2011-2012), όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα μετακινηθούν, επιστρέφουν, χωρίς άλλες διαδικασίες και διαπραγματεύσεις στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου. Κάθε ενδιαφερόμενο σωματείο, δεν μπορεί να αποκτήσει πέραν των δύο ποδοσφαιριστών. Διευκρινίζεται, ότι τα παραπάνω ισχύουν και για τους αθλητές που υπήρχαν προ του καλοκαιριού του 2011 στο σύλλογο και γι’ αυτούς που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι. 
Η απόφαση της Ε.Π.Ο. ανακοινώθηκε στο Δ.Σ. του «Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937», από τα μέλη του που τον εκπροσώπησαν. Παρόντες ήταν οι κ.κ, Παπαεμμανουλίδης Παντελής (αντιπρόεδρος) και Κλόντζας Δημήτριος (αντιπρόεδρος), που επιχειρηματολόγησαν υπέρ του αιτήματος. 

Διαβάστε περισσότερα http://www.volosfans.com/2011/12/blog-post_21.html#ixzz1hBfaVNTU

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

O τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ,Βασίλης Καρράς θα είναι ο προσκεκλημένος της Χριστουγεννιάτικης βραδιάς του Ολυμπιακού Βόλου που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή.
Στην γιορτή το παρών θα δώσουν και κάποιοι πρώην παίκτες των ερυθρολεύκων.
Διαβάστε την ανακοίνωση:



«Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, η οικογένεια του Ολυμπιακού, αποχαιρετά μια χρονιά γεμάτη ευχάριστα, δυσάρεστα και …πρωτοφανή γεγονότα. Στο Σουίπας Παλλάς, στις Αλυκές στις 20.30, θα συναντηθούμε, για να διασκεδάσουμε.Θα θυμηθούμε τις μεγάλες, τις κορυφαίες στιγμές που δίκαια και άξια μας πρόσφερε η ομάδα μας, ο σύλλογός μας, και θα αφήσουμε πίσω μας τις άσχημες αναμνήσεις που άδικα και ανάξια μας άφησαν ανάλγητοι παρεμβαίνοντες.
Η βραδιά του Ολυμπιακού Βόλου, διοργανώνεται από τον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, για όλους τους φιλάθλους που μοιράζονται μαζί του χαρές, λύπες κι αγωνίες. Παρά το δυσάρεστο κλίμα, που έχει επηρεάσει αρνητικά όλους τους Έλληνες, εμείς γνωρίζουμε καλά, πως η επαφή μας με τον σημαντικότερο αθλητικό εκπρόσωπο της πόλης μας, μας δίνει χαρά και αποτελεί διέξοδο στα άγχη της καθημερινότητας.


Λίγες ώρες πριν την Άγια Νύχτα, οι αθλητές μας και οι οικογένειές τους, οι προπονητές μας, τα μέλη, οι διοικούντες και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού καλούν κάθε βολιώτη και βολιώτισσα, κάθε φίλαθλο, να ανταμώσουν, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στη μεγάλη μας αγάπη. Τα έσοδα του χορού θα ενισχύσουν οικονομικά τα λειτουργούντα τμήματα του συλλόγου. Σημεία διάθεσης προσκλήσεων Sugar café (Αργοναυτών & Ιωλκού), Τσεκούρας Νίκος (Νέγρη 31 Νεάπολη), Τσακιρίδης Απόστολος ( ΚΑΒΑ Ο ΞΑΦΗΣ, Γαλλίας 152).

Διαβάστε περισσότερα http://www.volosfans.com/2011/12/blog-post_19.html#ixzz1h6OxQhkj

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Το κοινωνικό πρόσωπο των «Austrian Boys»


Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, «Austrian Boys», αποφάσισε να συλλέξει ρούχαδώρα και τρόφιμα παραμονές των εορτών για τις άπορες οικογένειες του Βόλου, ενώ προγραμματίζει φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλήστο ΕΑΚ για τις 28 Δεκεμβρίου , προκειμένου να συντονιστεί κοινή διαμαρτυρία, με αφορμή τον υποβιβασμό αμφότερων των ομάδων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.